سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز

89/4/6
12:49 ع

ب) بانکداری اینترنتی
بانکداری اینترنتی به معنی انجام تراکنشهای بانکی و مالی به کمک اینترنت و تفاوت آن با سایر تراکنشهای مالی شبکههای در نوع شبکهای است که مورد استفاده قرار میگیرد، یعنی در بانکداری اینترنتی، اینترنت به عنوان شبکه گسترده جهانی مورد استفاده قرار میگیرد. به طور کلی طیف وظایف مالی که از طریق اینترنت قابل دسترسی است، عبارتند از:


?) نمایش حسابها و صورتحسابها،
?) صورتحسابهای پرداخت ،
?) انتقال پول بین حسابها ،
?) مشاهده ترتیب پردازش حسابها
?) مشاهده تراکنشها ،
?) ترتیب لیستچکها

ج) بانکداری خانگی
نوع دیگری از بانکداری الکترونیک، بانکداری خانگی و یا انجام امور بانکی از منزل میباشد. در این نوع از بانکداری دسترسی به اطلاعات حسابها و خدمات بانکی از طریق کامپیوترهای شخصی و با استفاده از یک مودم و یک خط تلفن به علاوه یک نرمافزار کاربردی مالی و یا بانکی صورت میپذیرد. تفاوت عمدهای که بین این نوع از بانکداری و بانکداری اینترنتی وجود دارد در نوع شبکهها مورد استفاده میباشد. در مجموع بانکداری اینترنتی به عنوان زیرمجموعه بانکداری خانگی است.

د) خدمات بانکی مبتنی بر تلویزیون
در این روش با استفاده از تلویزیونهای ماهوارهای ارائه اطلاعات حسابهای مشتریان بر روی صفحه تلویزیون آنها ارائه میشود. در سال ???? آزمایشهای علمی متعددی در مورد ارائه خدمات بانکی به خانه مشتریان از طریق تلویزیون صورت گرفته است. با به وجود آمدن تلویزیونهای دیجیتالی و امکانات موجود در آن دامنه ارائه اینگونه خدمات به سرعت افزایش یافته است. امتیاز عمده این نوع خدمات در این است که نیازمند استفاده از کامپیوترهای شخصی نبود و این امر توسعه بازاری این نوع سیستمها را تشویق میکند. دو نمونه از این بانکها عبارتند از:   HSBC، LIYED.


ه) بانکداری تلفنی
در بانکداری تلفنی مشتریان قادر خواهند بود که عملیات مالی خودشان را از طریق تلفن انجام دهند که این خدمات به دو طریق انجام میگیرد یکی بانکداری تلفنی مبتنی بر اپراتور انسانی و دیگری به طور اتوماتیک. در بانکداری الکترونیکی مبتنی بر اپراتور، یک فرد مسوول پاسخگویی و راهنمایی اربابرجوع است که این امر به صورت شبانهروزی هزینه عملیاتی بالایی را در پی داشته و از کارایی و اثربخشی لازم برخوردار نخواهد بود اما در بانکداری الکترونیکی اتوماتیک این کار از طریق یک سیستم کامپیوتری پاسخگو انجام میگیرد.


  

89/4/6
12:48 ع

بانکداری الکترونیک - www.beigi57.blogfa.com

بانکداری الکترونیک را میتوان استفاده از تکنولوژی پیشرفته شبکهها و مخابرات جهت انتقال منبع (پول) در سیستم بانکداری معرفی کرد. در تعریفی دیگر بانکداری الکترونیکی عبارت از ارائه کلیه خدمات بانکی به صورت الکترونیک و از طریق واسطههای ایمن و بدون نیاز به حضور فیزیکی مشتری.
بانکداری الکترونیک در واقع اوج استفاده از تکنولوژی انفورماتیک در جهت حذف دو قید زمان و مکان از خدمات بانکی است.
خدمات بانکداری الکترونیکی به دو روش قابل ارائه است:


?) بانکداری( دوگانه (Brick-and-Click
که ترکیبی از کانالهای تحویل الکترونیکی و بانکداری سنتی است. بانکهایی که فعالیت بانکداری مرسوم را که در آن خدمات بانکی با مراجعه مستقیم مشتریان و در محلی مانند اداره انجام میشود، همراه با ارائه خدمات بانکداری اینترنتی.


?) بانکهای( مجازی (Virtual Bank
بانکی است که صرفا تولیدات و خدمات خود را از طریق کانالهای توزیع الکترونیکی بدون وجود شعبه انجام میدهند.
این گونه بانکها به دلیل صرفهجوییهایی که از هزینههای غیرمستقیم ( Over head) بهرهمند میشوند معمولا سودی بالاتر از حد متوسط ملی آن کشور پرداخت میکنند و صرفا در اینترنت موجود میباشند.


? رویکردهای بانکداری الکترونیک

الف) صفحات وب (وب جهان گستر)
سادهترین شکل بانکداری الکترونیک که به منظور نمایش اطلاعات پیرامون بانک و محصولات و خدمات آن میباشد از طریق شبکه جهان وب (وب جهان گستر) میباشد. این صفحات امکان تعامل مشتریان و بانک را به منظور تبادل اطلاعات فراهم میآورد و همچنین وب به عنوان مکانیزمی برای رسیدگی به شکایات و پیشنهادهای مشتریان و به عنوان ابزاری به منظور توسعه ارتباطات تعاملی توسعه سیستمهای فروش، توسعه خدمات جدید از قبیل پست الکترونیک و ... مورد استفاده قرار میگیرد. ماهیت تعاملی کانالهای الکترونیکی ارتباطات، این امکان را فراهم میآورد که احتمال به خاطر سپاری اطلاعات و ماندگاری آن در حافظه افراد افزایش یافته و در نتیجه مشارکت و همکاری مشتری با بانک بهبود یابد.

 


  

89/4/6
12:39 ع

 "Peer to Peer" چیست؟

"Peer to Peer" ، که با نام P2P نیز شناخته میشود، شیوه ای برای تبادل فایل در اینترنت میباشد. برای درک نحوه عملکرد آن بهتر است ابتدا نگاهی به نحوه کارکرد اینترنت در هنگام دیدن یک صفحه بیاندازیم.

اینترنت، در ساده ترین شکل، تعداد زیادی کامپیوتر متصل به یکدیگر میباشد. در این نوع شیکه کامپیوتری دو نوع کامپیوتر وجود دارد، Client و Server . "client" را میتوان کامپیوتری در نظر گرفت که با آن به اینترنت متصل میشوید. نام گذاری Client ( سرویس گیرنده) به این خاطر است که اغلب از جانب آن درخواست برای داده و اطلاعات به کامپیوترهای دیگر فرستاده میشود و به ندرت خود داده اطلاعاتی به دیگر کامپیوترها ارسال میکند.

Server کامپیوتری است که صفحات وب را تحویل میدهد. این کامپیوترها تنها برای ارسال صفحات وب برنامه ریزی شده اند و از این رو Server (سرویس دهنده) نامیده میشوند که سرویس ارسال داده را انجام میدهند.

هنگامیکه اصطلاحاً یک صفحه وب را باز میکنید، در واقع بارگذاری صفحه وب از server میباشد. client صفحه وب را از Server درخواست کرده و Server داده ها (در اینجا صفحه وب) را به client (کامپیوتر شما) باز میگرداند. این نوع عملکرد "مدل Client - Server " نامیده شده و نمودار آن به تقریباً به شکل زیر است:

servernet_2_en.png

در نمودار بالا، مشاهده میکنید که تعداد زیادی Client از یک Server درخواست داده میکنند.

Server ها بسیار زیادی در اینترنت تنها برای ارائه سرویس وب اختصاص یافته است. این شبکه از Server ها چیزی را که ما آن را World Wide Web مینامیم تشکیل میدهند.

موضوعی را که میبایست در مورد این نوع شبکه به خاطر داشته باشید این است که در آن کامیپوترهای Client تنها میتوانند از Server ها درخواست اطلاعات نمایند. شما نمیتوانید به عنوان یک client از client دیگر درخواست اطلاعات نمایید. در واقع کامپیوتر من نمیتواند از کامپیوتر شما درخواست اطلاعات کند.

و این مسئله است فناوری Peer-to-Peer آن را حل میکند. در واقع تمامی کامپیوترهای client را به server تبدیل میکند. بنابراین پیکربندی client ها در شبکه P2P به صورت زیر خواهد بود:

p2p_en.png

در نمودار بالا، مشاهده میکنید که هر کامپیوتر client میتواند به طور مستقیم با هر کدام از کامپیوترهای client دیگر ارتباط برقرار کند. این مدل به نام مدل شبکه P2P شناخته میشود. ایده ای که از روی آن این مدل شکل گرفته است، قادر ساختن تمامی کامپیوترهای client به انتقال فایل به دیگر client ها میباشد. برای همین است که شبکه های P2P اغلب "شبکه های به اشتراک گذاری فایل" نیز نامیده میشوند، زیرا تمامی کاربران شبکه را قادر میسازد تا هم فایل مورد نظر را از دیگر کاربران درخواست کند و هم فایل خود را برای آنها ارسال نماید. اغلب این فایلها، فایلهای موسیقی و ویدئو میباشد.

چگونه میتوانم به یک شبکه P2P متصل شوم؟

بسیار ساده است. برای عضو شدن در یک شبکه به اشتراک گذاری فایل کافیست یکی از برنامه های " به اشتراک گذاری فایل Client " یا "Peer-to-Peer client " را نصب و اجرا کنید. این گونه نرم افزارها شما را قادر به پیدا کردن سایر کامپیوترهای شبکه کرده، تا ببینید چه فایلهایی قابل دسترسی برای بارگذاری به کامپیوتر خودتان میباشد

رایج ترین Client های به اشتراک گذاری فایل شامل Napster, Azureus, Limewire, WhatIs, BitTorrent, WhatIS.BitTornado, Gnutella و eDonkey میشود. یسیاری از نرم افزارهای دیگر نیز وجود دارند که کم و بیش همین کار را انجام میدهند. عملکرد این نرم افزارها تقریباً شبیه یکدیگر است و انتخاب نوع مناسب اغلب با آزمایش نسخه های مدت دار (Trial) یا با درخواست راهنمایی از یک متخصص P2P امکان پذیر است.



  

89/4/5
1:42 ع

 

 

شاید تا حالا اسم  ftpتو اینتر نت به گوشتون خورده باشه ولی ندونیین چیه .

 

FTP یکی از قدیمی ترین پروتکل های اینترنت می باشد که هنوز هم کاربرد زیادی دارد و در سال 1970 در اینترنت توسعه یافت. FTP مخفف File Transfer Protocol میباشد که یک پروتکل استاندارد در TCP/IP است. مانند HTTP که محتوای وب را منتقل می کند یا SMTP که ایمیل ها را منتقل می کند FTP هم ساده ترین راه برای تبادل فایل از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر می باشد. یکی از کاربرد های FTP ، دانلود موزیک و برنامه های کاربردی از وب سایتها می باشد. به خاطر استفاده این پروتکل از یک پورت مجزا که پورت شماره 21 است عمل دانلود بسیار سریع انجام می شود. مانند آدرسهای وب سایتها، FTP هم آدرس مخصوص خود را دارد چون همانند یک وب سایت، این پروتکل بر روی هارد دیسک کامپیوتر سرور فضای مشخصی را اشغال می کند. معمولاً اگر آدرس یک وب سایت مانند آدرس زیر باشد:

http://www.domain.com

آدرس FTP آن سایت به این صورت است:

ftp://ftp.domain.com

به دو طریق شما می توانید از این پروتکل برای انتقال فایلها استفاده کنید، یکی از راه مرورگر وب خود و دیگری بکارگرفتن نرم افزار مخصوص FTP که به آنها FTP Client می گویند. اما برای دسترسی به محتوای دایرکتوری FTP نیاز به مشخصه کاربری یعنی UserID و کلمه رمز یعنی Password دارید که در هر دو روش باید ابتدا آنها را وارد کنید و پس از تأیید به انتقال فایل بپردازید. ورود به بعضی از دایرکتوری های FTP برای کلیه کاربرها آزاد می باشد و نیازی به وارد کردن مشخصات کاربری نیست که اصطلاحاً آنرا ورود بصورت گمنام یعنی anonymous می گویند که تنها با وارد کردن آدرس ایمیل خود می توانید به آن دایرکتوری دسترسی پیدا کنید. پس از ورود، شما می توانید برای انتقال فایلها از دستوراتی مانند copy paste استفاده کنید تا فایلی را دانلود و یا از سیستم خود به آن کامپیوتر بفرستید یعنی Upload کنید، البته این را در نظر داشته باشید که در بیشتر سایتها شما مجاز به دانلود هستید نه آپلود مگر اینکه آن دایرکتوری متعلق به خود شما باشد تا سطح دسترسی شما اجازه به آپلود فایل هم بدهد.

دقت کنید که آپلود کردن یک فایل بزرگ از طریق مرورگرها توصیه نمی شود چه از لحاظ امنیتی و چه از نظر سالم ماندن فایل که بهتر است در این موارد از نرم افزارهای مخصوص استفاده شود. اینگونه برنامه ها در اینترنت بسیار زیاد هستند که بعضی از آنها رایگان بوده و بعضی ها را هم باید خریداری کنید. هر کدام از این نرم افزارها دارای مزایا و معایبی می باشند اما دو تا از آنها که بیشترین کاربرد را در بین کاربران دارند عبارتند از: CuteFTP محصول Globalscape و WS_FTP تولید Ipswitch . برای اطلاعات بیشتر و یا دانلود آنها می توانید به وب سایت های ذکر شده مراجعه کنید. برای رفتن به وب سایت ها بر روی گزینه کلیک کنید.

یکی دیگر از کاربردهای پروتکل FTP ، استفاده طراحان و مدیران وب سایتها برای انتقال محتوای سایتها می باشد که در حال حاضر این افراد بیشترین استفاده را از FTP دارند. زمانی که شما فضایی را برای میزبانی سایت خود از یک شرکت سرویس دهنده اینترنت ISP اجاره می کنید، به شما حداقل یک آدرس FTP می دهند تا عمل انتقال فایلها را از کامپیوتر خود به وب سرور و بالعکس انجام دهید که بهتر است برای امنیت و حفظ فایلها حتماً از یک نرم افزار در این زمینه استفاده کنید.


  

89/4/5
1:40 ع

HTTP
پروتکل انتقال فوق متن(Hyper text transfer Protocol )مجموعه ای از قوانین برای انتقال فایل ها (متن , تصاویر گرافیکی ,صدا ,ویدئو و دیگر فایل های مولتی مدیا) در شبکه وب می باشد.وقتی کاربر مرورگر وب را باز میکند بطور غیر مستقیم استفاده از پروتکل HTTP را آغاز می کند. HTTP یک پروتکل لایه appliction (کاربردی)می باشد که روی پروتکل TCP/IP اجرا می شود.(کلا هفت لایه داریم که اگه وقت تو یه جایی دیگه اونارو توضیح میدم)

HTTP بدین مفهوم است که فایل ها میتوانند شامل ارجاعهایی به فایل های دیگر باشند که موجب درخواست های اضافی برای انتقال می شود.هر سرور وب علاوه بر صفحات موجود روی آن یک deamon دارد که برای دریافت و پاسخگویی به درخواست ها تعبیه شده است. مرورگر وب شما در واقع یک سرویس گیرنده HTTP است که درخواست را برای سرور می فرستد.وقتی مرورگر وب کاربر با وارد کردن URL یا آدرس IP فایلی را در خواست میکند,مرورگر وب درخواستی برای آن فایل ارسال میکند,مرورگر وب درخواست را به فرمت HTTP در می آورد و برای سرور ار سال میکندو فایل ها بعد از دریافت از سرور برای سیستم درخواست کننده اولیه می فرستد.

آخرین نسخه HTTP نسخه 1.1می باشد. این نسخه فایل های وب را سریعتر منتقل می کند.و آخرین سرور های وب و مرورگر ها را پشتیبانی میکند.در زیر به طور مختصر بررسی میکنیم که چگونه 1.1اطلاعات را سریعتر ارسال میکند:به جای اینکه برای هر درخواست یک بار ارتباط(پورت مربوطه)باز وبسته شود,یک ارتباط طولانی تر برقرار میشود که به چندین درخواست اجازه می دهد.

که در بافر خروجی در صف قرار گیرند.پروتکل کنترل انتقال (TCP) میتواند چندین درخواست را در یک سیگمنت قرار داده و به لایه IP

تحویل دهد.چون کل قطع و وصل شدن ارتباط پایدار در این نسخه شبیه برنامه KeepAlive در مرورگر Netscape می باشد

ولی کارایی بهتری داشته و عبور از سرور های ****** را بهتر کنترل می کند.

مرورگری که نسخه 1.1را پشتیبانی میکند میتواند فایل های HTML را فشرده کند و با این عمل داده های کمتری بین سرویس گیرنده و سرور جا بجا می شود.

علاوه بر مزایای فوق نسخه 1.1این قابلیت را دارد که چندین نام حوزه از یک آدرس IP مشترک استفاده کنند. این خاصیت پردازش

را در سرورهای وبی که چندین وب سایت را در محیطی که اصطلاحا" (میزبان مجازی)نامیده می شود سرویس میدهند,

ساده می کند.
 
 

  

89/4/5
1:32 ع

مرورگر گوگل کروم چیست؟

چاپ فرستادن به ایمیل

مرورگر گوگل کروم چیست؟گوگل کروم یک مرورگر اینترنت متن‌باز است که در تاریخ ? سپتامبر ???? ( ?? شهریور ????) توسط شرکت گوگل عرضه شد. در ابتدا نسخه آزمایشی آن برای کاربران سیستم عامل ویندوز در یک صد کشور جهان عرضه شد ولی گوگل اعلام کرد که نسخه‌های منطبق با سیستم‌عامل لینوکس و اپل مکینتاش آن هم در آینده توزیع خواهد شد، در حال حاضر نسخه مربوط به لینوکس و مکینتاش نیز همراه با نسخه ویندوز بروز رسانی می‌شوند ولی هنوز از نسخه بتا خارج نشده‌اند.

مراسم افتتاح و یا عرضه این مرورگر در نوبه خود بسیار خلاقانه بود، گوگل چند روز قبل از عرضه این نرم‌افزار (که البته اولین نسخه آن نسخه بتا بود) مجموعه از کمیک‌ها را در مورد مشکلات کاربران با مرورگرهای وب و خواسته‌های آن‌ها ارائه کرد که در نوع خود بسیار جالب بود، گوگل در این سری از کمیک‌ها ادعا کرد که مرورگر خود شرایط کاملاً متفاوتی با دیگر مرورگرهای وب خواهد داشت و یکی از مهمترین پارامترهای آن را سادگی آن معرفی کرد.


گوگل کروم از موتور جاوااسکریپت جدیدی به نام V8 استفاده می‌کند که موتوری کدباز و یکی از زیر مجموعه‌های پروژه کرومیوم (Chromium) است که توسط گوگل در سال ???? راه‌اندازی شد، تمرکز این مرورگر روی سرعت و بازدهی بالا در بارگذاری صفحات وب است که در این مدت کوتاه که از عرضه آن می‌گذرد به این هدف نائل آمده است و بسیاری از مرورگرهای پیش از خود را پشت سر گذاشته است. جدی‌ترین رقیب موتور جاوااسکریپت گوگل یعنی V8، موتور Tracemonkey متعلق به موزیلا است. گوگل کروم تا به امروز در تمام تست‌های انجام شده در رابطه با مقایسه مرورگرها رتبه اول را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، مرورگر گوگل کروم بر پایه هسته موتور پردازش اپن‌سورس WebKit نوشته شده است.

< type=text/java>
< src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" type=text/java>
< src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/expansion_embed.js">
< src="http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/test_domain.js">
< src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/render_ads.js">
<>google_protectAndRun("render_ads.js::google_render_ad", google_handleError, google_render_ad); < id=google_ads_frame1 style="LEFT: 0px; POSITION: absolute; TOP: 0px" name=google_ads_frame marginWidth=0 marginHeight=0 src="http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-0733131209287362&output=html&h=60&slotname=0116990282&w=468&lmt=1277542532&flash=9.0.47.0&hl=en&url=http%3A%2F%2Fwww.mambolearn.com%2Fv2%2Farticles%2Fgoogle%2F139-what-is-google-chrome-browser&dt=1277542731156&shv=r20100616&correlator=1277542731156&frm=0&adk=3494359665&ga_vid=821065418.1277542698&ga_sid=1277542698&ga_hid=980816648&ga_fc=1&u_tz=270&u_his=18&u_java=1&u_h=768&u_w=1024&u_ah=738&u_aw=1024&u_cd=32&u_nplug=0&u_nmime=0&biw=1003&bih=570&ref=http%3A%2F%2Fwww.google.com%2Fsearch%3Fhl%3Den%26q%3D%25D9%2585%25D8%25B1%25D9%2588%25D8%25B1%2B%25DA%25AF%25D8%25B1%252B%25DA%2586%25DB%258C%25D8%25B3%25D8%25AA%26aq%3Do%26aqi%3D%26aql%3D%26oq%3D%26gs_rfai%3D&fu=0&ifi=1&dtd=M&xpc=F1CCp29R8u&p=http%3A//www.mambolearn.com" frameBorder=0 width=468 scrolling=no height=60 allowTransparency>

از قابلیت‌های این مرورگر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • امکان Tab Browsing یا باز کردن چندین صفحه وب در یک پنجره از نرم‌افزار
  • پردازش جداگانه هریک از Tabها، گوگل کروم با استفاده از این امکان مشکلات بوجود آمده در هنگام بارگذاری یک صفحه وب را به خوبی مدیریت می‌کند و در صورت وقوع خطا فقط پردازش همان Tab را متوقف می‌کند و بقیه Tabها به کار خود ادامه می‌دهند.
  • امکان جستجوی خصوصی با نام Incognito Browsing که به شما اجازه میدهد تا در اینترنت به صورت ناشناس مرور کنید، با استفاده از این حالت سایت‌های اینترنتی به هویت شما روی اینترنت پی نخواهند برد.
  • امکان  بررسی سایت‌ها از لحاظ کدهای مخرب، این امکان به شما اجازه میدهد تا با خیال راحت در میان صفحات وب مرور کنید و مطمئن باشید که در صورت مخرب بودن یک سایت گوگل کروم مانع بازدید شما از آن می‌شود. (Safe Browsing)
  • امکان مدیریت سایت‌های مورد علاقه در یک محیط کاملاً حرفه‌ای
  • نرم‌افزار مدیریت دانلود داخلی با بازدهی بالا
  • نمایش سایت‌های پر بازدید در صفحه اول به صورت تصاویر کوچک از سایت
  • امکان تبدیل نرم‌افزارهای تحت وب به نرم‌افزارهای آفلاین، اینکار با استفاده از بسته Google Gears انجام می‌شود که در داخل گوگل کروم جای داده شده است.
  • امکان تغییر پوسته گرافیکی نرم‌افزار
  • وجود یک نوار ابزار و یک کادر برای وارد کردن آدرس سایت و جستجوی اطلاعات
  • هماهنگی با تمام استانداردهای وب

< type=text/java> < src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" type=text/java>
<>google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad); < id=google_ads_frame2 style="LEFT: 0px; POSITION: absolute; TOP: 0px" name=google_ads_frame marginWidth=0 marginHeight=0 src="http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-0733131209287362&output=html&h=60&slotname=0116990282&w=468&lmt=1277542532&flash=9.0.47.0&hl=en&url=http%3A%2F%2Fwww.mambolearn.com%2Fv2%2Farticles%2Fgoogle%2F139-what-is-google-chrome-browser&dt=1277542743640&shv=r20100616&prev_slotnames=0116990282&correlator=1277542731156&frm=0&adk=3494359665&ga_vid=821065418.1277542698&ga_sid=1277542698&ga_hid=980816648&ga_fc=1&u_tz=270&u_his=18&u_java=1&u_h=768&u_w=1024&u_ah=738&u_aw=1024&u_cd=32&u_nplug=0&u_nmime=0&biw=1003&bih=570&ref=http%3A%2F%2Fwww.google.com%2Fsearch%3Fhl%3Den%26q%3D%25D9%2585%25D8%25B1%25D9%2588%25D8%25B1%2B%25DA%25AF%25D8%25B1%252B%25DA%2586%25DB%258C%25D8%25B3%25D8%25AA%26aq%3Do%26aqi%3D%26aql%3D%26oq%3D%26gs_rfai%3D&fu=0&ifi=2&dtd=16&xpc=Rf1jHRar9i&p=http%3A//www.mambolearn.com" frameBorder=0 width=468 scrolling=no height=60 allowTransparency>

گوگل کروم بر خلاف دیگر مرورگرهای وب که برگه‌های را در داخل یک نرم‌افزار قرار می‌دهند – به نوعی برگه‌ها، فرزندان یک نسخه در حال اجرا از نرم‌افزار هستند – روش دیگری را برای مدیریت برگه‌های خود انتخاب کرده است تا با این روش بتواند خطاهای ایجاد شده در یک صفحه وب را مدیریت کند، با این روش بدنه مرورگر خود از برگه‌های تشکیل شده است و هر برگه به نوعی خود یک مرورگر جداگانه است، گوگل با این کار توانسته است خطاهای ایجاد شده در یک برگه‌ را فقط به آن برگه محدود کند و وجود یک خطا در یک برگه باعث کرش کردن و بسته شدن کل مرورگر نمی‌شود.

google chrome  tabs

این مرورگر در حال حاضر از افزونه‌ها پشتیبانی نمی‌کند ولی علاقه‌مندان به این مرورگر به طور موازی به تولید افزونه برای این مرورگر مشغول شده‌اند تا در آینده نزدیک که امکان استفاده از افزونه‌های برای گوگل کروم فراهم شد بتوانند افزونه‌های خود را روی آن نصب کنند، گوگل تمهیداتی را برای تولید افزونه روی این مرورگر قرار داده است و بعد از راه‌اندازی گالری پوسته‌های این مرورگر، احتمال راه‌اندازی گالری برای افزونه‌ها نیز محتمل‌تر شده است به طوری که حتی صفحه مشابه با صفحه گالری پوسته‌ها برای افزونه‌های نیز فراهم شده است ولی در حاضر در دسترس کابران نیست.

< type=text/java> < src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" type=text/java>
<>google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad); < id=google_ads_frame3 style="LEFT: 0px; POSITION: absolute; TOP: 0px" name=google_ads_frame marginWidth=0 marginHeight=0 src="http://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-0733131209287362&output=html&h=60&slotname=0116990282&w=468&lmt=1277542532&flash=9.0.47.0&hl=en&url=http%3A%2F%2Fwww.mambolearn.com%2Fv2%2Farticles%2Fgoogle%2F139-what-is-google-chrome-browser&dt=1277542743671&shv=r20100616&prev_slotnames=0116990282%2C0116990282&correlator=1277542731156&frm=0&adk=3494359665&ga_vid=821065418.1277542698&ga_sid=1277542698&ga_hid=980816648&ga_fc=1&u_tz=270&u_his=18&u_java=1&u_h=768&u_w=1024&u_ah=738&u_aw=1024&u_cd=32&u_nplug=0&u_nmime=0&biw=1003&bih=570&ref=http%3A%2F%2Fwww.google.com%2Fsearch%3Fhl%3Den%26q%3D%25D9%2585%25D8%25B1%25D9%2588%25D8%25B1%2B%25DA%25AF%25D8%25B1%252B%25DA%2586%25DB%258C%25D8%25B3%25D8%25AA%26aq%3Do%26aqi%3D%26aql%3D%26oq%3D%26gs_rfai%3D&fu=0&ifi=3&dtd=16&xpc=TEhnLnc7Qs&p=http%3A//www.mambolearn.com" frameBorder=0 width=468 scrolling=no height=60 allowTransparency>



google chrome screenshot v3

google chrome screenshot v1

منبع : pariyana.com

  

89/4/5
1:24 ع

Wireless چیست؟
مقدمه
Wireless به تکنولوژى ارتباطى اطلاق مى شود که در آن از امواج رادیویى، مادون قرمز و مایکروویو ، به جاى سیم و کابل ، براى انتقال سیگنال بین دو دستگاه استفاده مى شود.از میان این دستگاه ها مى توان پیغامگیرها، تلفن هاى همراه، کامپیوتر هاى قابل حمل، شبکه هاى کامپیوترى، دستگاه هاى مکان یاب، سیستم هاى ماهواره اى و PDA ها را نام برد.تکنولوژى Wireless به سرعت در حال پیشرفت است و نقش کلیدى را در زندگى ما در سرتاسر دنیا ایفا مى کند.

فواید تکنولوژى Wireless
تکنولوژى Wireless به کابر امکان استفاده از دستگاه هاى متفاوت ، بدون نیاز به سیم یا کابل ، در حال حرکت را مى دهد.شما مى توانید صنوق پست الکترونیکى خود را بررسى کنید، بازار بورس را زیر نظر بگیرید، اجناس مورد نیاز را خریدارى کنید و یا حتى برنامه تلویزیون مورد علاقه خود را تماشا کنید.بسیارى از زمینه هاى کارى از جمله مراقبت هاى پزشکى، اجرا قوانین و سرویس هاى خدماتى احتیاج به تجهیزات Wireless دارند.تجهیزات Wireless به شما کمک مى کند تا تمام اطلاعات را به راحتى براى مشترى خود به نمایش در بیاورید.از طرفى مى توانید تمامى کارهاى خود را در حال حرکت به سادگى به روز رسانى کنید و آن را به اطلاع همکاران خود برسانید.تکنولوژى Wireless در حال گسترش است تا بتواند ضمن کاهش هزینه ها، به شما امکان کار در هنگام حرکت را نیز بدهد.در مقایسه با شبکه هاى سیمى ، هزینه نگهدارى شبکه هاى Wireless کمتر مى باشد.شما مى توانید از شبکه هاى Wireless براى انتقال اطلاعات از روى دریاها، کوهها و ... استفاده کنید و این در حالى است که براى انجام کار مشابه توسط شبکه هاى سیمى، کارى مشکل در پیش خواهید داشت.

سیستم هاى Wireless
سیستم هاى Wireless مى توانند به سه دسته اصلى تقسیم شوند :
سیستم Wireless ثابت : از امواج رادیویى استفاده مى کند و خط دید مستقیم براى برقرارى ارتباط لازم دارد. بر خلاف تلفن هاى همراه و یا دیگر دستگاههاى Wireless، این سیستم ها از آنتن هاى ثابت استفاده مى کنند و به طور کلى مى توانند جانشین مناسبى براى شبکه هاى کابلى باشند و مى توانند براى ارتباطات پرسرعت اینترنت و یا تلویزیون مورد استفاده قرار گیرند.امواج رادیویى وجود دارند که مى توانند اطلاعات بیشترى را انتقال دهند و در نتیجه از هزینه ها مى کاهند.
سیستم Wireless قابل حمل : دستگاهى است که معمولا خارج از خانه، دفتر کار و یا در وسایل نقلیه مورد استفاده قرار مى گیرند.نمونه هاى این سیستم عبارتند از : تلفن هاى همراه، نوت بوکها، دستگاه هاى پیغام گیر و PDA ها.این سیتم از مایکروویو و امواج رادیویى جهت انتقال اطلاعات استفاده مى کند.

سیستم Wireless مادون قرمز : این سیستم از امواج مادون قرمز جهت انتقال سیگنالهایى محدود بهره مى برد.این سیستم معمولا در دستگاه هاى کنترل از راه دور، تشخیص دهنده هاى حرکت، و دستگاه هاى بى سیم کامپیوترهاى شخصى استفاده مى شود.با پیشرفت حاصل در سالهاى اخیر، این سیستم ها امکان اتصال کامپیوتر هاى نوت بوک و کامپیوتر هاى معمول به هم را نیز مى دهند و شما به راحتى مى توانید توسط این نوع از سیستم هاى Wireless ، شبکه هاى داخلى راه اندازى کنید.

آینده Wireless
نسل سوم شبکه ها ،3G، نسل آینده شبکه هاى Wireless نامگذارى شده است.سیستم هاى 3G کمک مى کنند تا صدا و تصویر و داده را با کیفیت مناسب و به سرعت انتقال دهیم.پیش بینى IDC براى کاربردى شدن 3G سال 2004 مى باشد و تا آن موقع در حدود 29 میلیون کاربر m-commerce) mobile commerce) در آمریکا وجود خواهند داشت.از طرفى IBM معتقد است که بازار کلى تجهیزات Wireless در سال 2003 به رقمى بالغ بر 83 بیلیون دلار خواهد رسید.

منبع : ITToolBox


  
مشخصات مدیر وبلاگ
 
جواد توکلی[23]
 

سنم کمه اما مگه بزرگی به سنه تا حالا چند تایی هم وبلاگ داشتم امید وارم خوشتون بیاد


لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
لینک‌های روزانه
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
صفحات اختصاصی
 
لوگوی دوستان
 
دوستان
 

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ