89/8/1
2:6 ع
RSS به قولی سرنام REALLY SIMPLE SYNDICATION و به قول کمی حرفهایترها سرنام RDF SITE SUMMARY است. ولی RSS سرنام هر چه باشد، پدیدهای است که امکان جمعآوری اطلاعات و اخبار را از سایتهای مختلف فراهم میکند بدون این که مجبور باشید از این سایت به آن سایت سر بزنید. ویژگی RSS هم مثل بقیه تکنولوژیهای خوب، در سادگی آن است :یک فرمت سریع و استاندارد، شبیه همان بولتنهای خبری است منتها به شکل الکترونیک. امروزه اکثر سایتهای وب مهم به این بولتنها مجهز هستند، از وبلاگهای شخصی گرفته تا سایتهای خبرگزاریهای بزرگ دنیا. برای گرفتن این بولتنها کافی است نرمافزار مناسب این کار را در اختیار داشته باشید و بولتن مورد نظر را مشترک شوید. شاید فکر کنید خواندن خبرها که کاری ندارد، به صفحه اصلی سایت میرویم و خبرها را میخوانیم. اما حالتی را در نظر بگیرید که بخواهید 50 سایت مختلف را ببینید و تازه معلوم نیست این سایتها اصلاً خبر جدیدی داشته باشند یا نه. با RSS نیازی نیست به 50 تا سایت سر بزنید. کامپیوتر شما به طور خودکار و با زمانبندی مشخص با این سایتها تماس میگیرد و جدیدترین خبرها و اطلاعات را دانلود میکند. بنابراین، فقط از یک پنجره میتوانید تمام اتفاقات روز را مشاهده کنید. بدین ترتیب هم در وقتتان صرفهجویی کردهاید، و هم در این همه اطلاعات اضافی که در وب وجود دارد گرفتار نشدهاید.
RSS به دو شکل ایفای نقش میکند: وقتی که خودتان اطلاعاتی دارید که میخواهید منتشر کنید و در اختیار دیگران قرار دهید، کار <نشر> یا SYNDICATION را انجام میدهد و زمانی که بخواهید اطلاعاتی را به دست آورده و مورد استفاده قرار دهید، کار <گردآوری> یا AGGREGATION را برعهده میگیرد. ابتدا به نقش گردآوری RSS میپردازیم و بعد توضیح میدهیم که چگونه بولتنی خبری درست کنید که دیگران بتوانند بخوانند.هیچکس نیاز ندارد هر روز تمام خبرهای دنیا را بخواند، بلکه هر کسی بسته به علاقه، شغل، یا وظیفهای که دارد فقط بعضی از خبرها را میخواند. برای این منظور به یک ابزار گردآوری احتیاج داریم که بتواند به طور خودکار به سراغ سایتهایی برود که به اشتراک آنها درآمدهایم.ابزارهای گردآوری در بازار و اینترنت فراوان یافت میشود، هم رایگان و هم غیررایگان، هم مستقل و هم الحاقی (از جمله NEWSGATOR که برای 2003OUTLOOK طراحی شده است). یکی از این برنامههاFEEDDEMON نام دارد. این برنامه، یکی از ابزارهای گردآوری اخبار است که به صورت مستقل کار میکند و غیررایگان است.
درست است که ماFEEDDEMON را خیلی دوست داریم، ولی برنامههای دیگری هم وجود دارند :
SHARPREADER :این برنامه رایگان است و ظاهری شبیه به OUTLOOK EXPRESS دارد. به راحتی میتوان با آن در اینترنت گشت زد، یعنی به عنوان مرورگر نیز قابل استفاده است. WWW.SHARPREADER.COM
NEWSGATOR :برنامهای الحاقی که داخل MICROSOFT OUTLOOK مینشیند و امکان مشاهده نامهها و خبرهای پستشده را به طور همزمان برای شما فراهم میسازد. WWW.NEWSGATOR.COM
BLOGLINES :روی وب کار میکند. پس بنابراین رابط کاربری آن خیلی آزاردهنده است. ولی خوبی آن این است که از هر کجای دنیا و با هر کامپیوتری میتوانید به خبرهای خود دست پیدا کنید. WWW.BLOGLINES.COM
خیلی بد میشد اگر مجبور بودیم بعد از خواندن تمام یک خبر تازه متوجه بشویم که به آن خبر علاقه داشتهایم یا نه. بسیاری از سایتها چکیده خبرها را در بولتنهای RSS قرار میدهند و بسیاری دیگر عکسها و تصاویر را حذف میکنند و یک سری از سایتها، خلاصه خبرها را با جملهبندی متفاوتی روی RSS میگذارند. خوبی این خلاصهها این است که مستقیم به سراغ همان خبری میروید که علاقه دارید بدانید، نه این که ابتدا به صفحه شروع سایت بروید و از آنجا تازه نگاه کنید ببینید خبر جدیدی وجود دارد یا نه. اگر قابلیت RSS فقط در همین یک مورد بود، باز هم بینهایت به درد میخورد (در واقع بسیاری از مردم فقط به دنبال همین یک چیز هستند). ولی قابلیتهای RSS فراتر از این چیزها است. از آنجا که برنامه گردآوری خبر به تمام اطلاعات دسترسی دارد، این امکان فراهم است که در میان آنها جستجو کرده و آن چه را شما خواستهاید برایتان بیاورد. سایتهای چونFEEDSTER.COM امکاناتی دارند شبیه به GOOGLE که در میان سایتهای موردحمایت خود به جستجو میپردازند. با این تفاوت که به طور خودکار در فواصل زمانی مشخص جستجو را تکرار کرده و تازهترین اطلاعات را در اختیار شما میگذارند.
خیلیها وسوسه میشوند که درباره هر چیزی و هر کسی خبر جمع کنند، اما این کار زیاد هم خوب نیست،چون آخرش چیزی نمیماند جز یک عالم خبر و حرف و حدیث. تا بیایید تمام خبرها و اطلاعات رسیده را بخوانید، موقع بروز شدن میشود و روز از نو و روزی از نو. دوباره باید خبرهای جدید را بخوانید. به جای جمع کردن همه نوع خبر، فقط در سایتهایی مشترک بشوید که اطلاعات ارزشمند و قابل توجهی دارند و به تدریج سایتهای کماستفاده را از فهرست خود پاک کنید. برای تفکیک و دستهبندی اطلاعات، از هر ابزاری که برنامه در اختیارتان گذاشته استفاده کنید. حتی شاید بهتر باشد سایتهای کم اهمیتتر را در یک دسته جمع کنید تا همچنان قابل جستجو باشند، ولی هر دفعه که برنامه را اجرا میکنید بیجهت حجمی از اطلاعات را به کامپیوترتان سرازیر نکنند. برای این منظور، ابزار جستجو بهترین یار شما خواهد بود. در این راستا، سرویس اینترنتی BLOGLINES خیلی خوب است. با این سرویس میتوانید با اطمینان کامل به دنبال (مثلاً) آخرین خبرها درباره دادگاه مایکروسافت بگردید، بدون این که میان هزاران خبر رنگارنگ سردرگم شوید
برای یافتن و خواندن بولتنها دو روش عمده وجود دارد. روش اول که بسیار بدیهی به نظر میرسد این است که به سراغ سایت مورد نظر رفته و به دنبال قسمت بولتن خبری آن سایت بگردید. رایجترین راه برای نشان دادن این بولتنها، نمایش دکمه نارنجی رنگ کوچکی است که عبارت XML روی آن نوشته شده، ولی بعضی سایتها هم مستقیماً یک لینک متنی (غالباً با نوشتهای به صورت RDF یا (ATOM را برای این منظور نمایش میدهند. در برنامهFEEDDEMON و بسیاری دیگر از برنامههای غیررایگان گردآوری خبر، وقتی URL صفحه اصلی سایت را به برنامه میدهیم، خودشان قسمت بولتن را پیدا و به فهرست اضافه میکنند.در هر برنامهای، اضافه کردن بولتن به فهرست بولتنهایی که برای خود تهیه کردهاید به شیوه متفاوتی انجام میشود. بعضی برنامهها، از جمله NEWSGATOR ، به طور خودکار به منوی محتوایی اینترنت اکسپلورر (منویی که با کلیکِ راست ظاهر میشود) اضافه میشوند. بعضی دیگر، از کاربر میخواهند که خودش لینک را انتخاب کند و به صحنه بیاورد. در این برنامهها کافی است روی لینک مربوطه کلیکِ راست کرده و با انتخابSHORTCUT ، گزینه NEW FEEDS را باز کنید. درFEEDDEMON ، این قسمت در منوی FILE گزینه NEW آمده است. با انتخاب گزینه I WILL ADD THE URL OF THIS NEWSFEED آدرس مربوطه را در کادر مقابل بنویسید یا بچسبانید. بعد از تعیین نام برای این بولتن جدید، روی دکمههای OK کلیک کنید تا به صفحه اصلی برنامه برگردید.تنها موردی که باید دقت داشته باشید این است که ببینید سایتی که مشترک آن شدهاید محدودیتی در تعداد دفعات دسترسی به خبرها گذاشته است یا نه. به عنوان نمونه، SLASHDOT نمیگذارد بیشتر از حد معینی در هر ساعت به خبرهایش دسترسی پیدا کنید.
اگر بخواهید در سایت وب خود قابلیت RSS را بگنجانید، هیچ نیازی به سرور آنچنانی یا نرمافزارهای گرانقیمت ندارید. تقریباً تمام ابزارهای وبلاگسازی و مدیریت محتوا میتوانند بدون هیچ زحمتی برای شما RSS تولید کنند. هر وقت اطلاعات جدیدی را به سایت خود پست کنید، بولتن شما به طور خودکار در یک فایل جداگانه بروز خواهد شد.
برای اینکه اولین تجربه استفاده از RSS یک وبلاگ را داشته باشید ما شما را قدم به قدم راهنمایی میکنیم تا شما هم به جمع استفاده کنندگان RSS بپیوندید . در این آموزش ما از یک RSS READER آنلاین استفاده خواهیم کرد .
1- در این مرحله شما نیاز به یک اکانت جیمیل دارید تا بتوانید از GOOGLE READER استفاده کنید . به
صفحه اصلی گوگل بروید و SIGN IN کنید تا گوگل ، شما را شناسایی کند . حالا به آدرسHTTP://WWW.GOOGLE.COM/READER بروید تا وارد صفحه RSS READER گوگل شوید .
2- RSS هر وبلاگ با نمایش یک لینک در وبلاگ نشان داده شده است . به یک وبلاگ بروید و لینک RSS آن را با کلیک راست COPY کنید . بطور مثال من RSS یک وبلاگ نمونه را با آدرس
HTTP://GLIMCHE.PERSIANBLOG.COM/RSS.XML کپی کردم .
3- حالا در صفحه GOOGLE READER ، در قسمت آدرس RSS را در جعبه جستجوی بالای صفحه واردکنید و ENTER را بزنید . گوگل با استفاده از لینک معرفی شده ، آخرین پستهای سایت مذکور را به شما نمایش میدهد. برای اینکه این RSS به مجموعه RSS های شما اضافه شود دکمهSUBSCRIBEرا فشار دهید .
شما یک RSS را با موفقیت به GOOGLE READER خود اضافه کردید . برای سایر سایت ها نیز میتوانید عمل فوق را تکرار کنید.
برای حذف کردن یک RSS از لیست RSS های خود در GOOGLE READER دکمه EDIT SUBSCRIBTIONS را در بالای صفحه فشار دهید . لیستی از RSS های شما در کادر بالای صفحه به نمایش در خواهد آمد . روی RSS مورد نظر کلیک کنید و دکمه UNSUBSCRIBE را فشاردهید تا این لینک از RSS های شما حذف گردد.
منبع : ماهنامه شبکه
89/6/13
10:0 ص
اگر تا بحال ویندوزی نصب کرده باشید حتماً از مشکلات و مسائل مربوط به آن از جمله نصب مجدد درایور ها ، نصب آپدیت های ویندوز و سرویس پک های آن ، تنظیم زبان ، تنظیم کلی ویندوز و ….. آگاه هستید و حتی کار کردن با یک ویندوز سراسر از مشکل و دردسر را ترجیح می دهید به نصب یک ویندوز جدید . اما از آنجایی که هر راهی یک روشی دارید ، می توانید با ساخت یک ویندوز مخصوص به خود ، از این همه دردسر و مشکل رها شوید ، یعنی ویندوزی بسازید که تمامی این اعمال به طور خودکار در هنگام نصب بروی آن اعمال شود. nLite نام نرم افزاری است که بوسیله ی آن قادر خواهیم بود تا ویندوزی بسازیم با تمامی ویژگی و خصوصیات مطابق با میل خود. از طریق این برنامه ی کم حجم و رایگان قادر خواهیم بود که به تمامی اجزاء ویندوز دسترسی پیدا کنیم و بنابراین بتوانیم تغییرات مورد نظر خود را اعمال کنیم.
قابلیت های اصلی این نرم افزار عبارتند از:
- اضافه کردن سرویس پک های جدید به ویندوز
- اضافه کردن آپدیت های جدید به ویندوز
- رهای از نصب جداگانه درایورها بوسیله اضافه کردن آن به خود ویندوز
- حذف کامپوننت های اضافی ویندوز
- ساخت یک سی دی بوت با فرمت ISO
این نرم افزار قابلیت پشتیبانی از سیستم عامل های Windows 2000, XP x86/x64 and 2003 x86/x64 را داراست . البته ورژن vLite این نرم افزار برای ویندوز ویستا نیز ساخته شده است . مسلماً نصب یک ویندوز مخصوص به خود لذت خاصی را در شما بوجود خواهد آورد.
در این آموزش سعی کرده ایم تا نحوه کامل کار با این نرم افزار و نکات مهم مربوط به این نرم افزار را به شما عزیزان گوشزد کنیم. امیدوارم که از آموزش لذت برده و استفاده نمایید. (دانلود آموزش ……….. ادامه مطلب..)
دانلود آموزش (لینک غیر مستقیم) | حجم: ?.?? مگابایت
دانلود آموزش از سرور دوم (لینک مستقیم)
دانلود آموزش از سرورهای دیگر (لینک غیر مستقیم)
توجه : دوستان عزیز برای دانلود از لینک ( دانلود آموزش از سرور های دیگر ) ابتدا وارد صفحه ایی می شوید که نام سایت های ( سرور ) مختلفی در آن نوشته شده است .. پس از انتخاب سایت مورد نظرتان .. به دانلود این آموزش در (سرور خود آن سایت ) بپردازید.
————————-
دانلود نرم افزار nLite با حجم ?.? مگابایت ورژن ?.?.?
پسورد: www.p30help.com
توجه : این نرم افزار برای اجرا نیاز به برنامه ی کمکی .NET Framework 2.0 دارد.
برای دانلود ورژن های جدیدتر این نرم افزار به خود سایت منبع مراجعه کنید.
سایت منبع
برای دانلود ورژن مربوط به ویندوز ویستا به این سایت مراجعه کنید.
نحوه کار کردن با ورژن vLite بسیار مشابه با ورژن nLite می باشد بنابراین با فراگیری این ورژن قادر به ساخت یک ویندوز شخصی ویستا نیز خواهید بود.
نویسنده: مهدی
آموزش کار با برنامه nLite
ناشر: www.p30help.com
توضیحات:
آموزش کار با برنامه nLite
زبان: فارسی
حجم کتاب: ???? مگابایت
تعداد صفحات: -
نوع فایل: SWF
*** برای مطالعه این کتاب برنامه اجرا کننده آن را از این قسمت دانلود کنید.
*** در صورت دانلود نشدن کتاب، بر روی Download راست کلیک کرده و گزینه …Save Target As را انتخاب نمایید.
89/6/10
12:42 ع
Ulead Video Studio 11 Plus
برای دانلود روی خط زیر کلیک کنید
http://www.4shared.com/file/OViY--fR/Ulead_Video_Studio_11_Plus.htm
89/6/10
12:2 ع
Adobe Photoshop CS5 (Portable)
برای دانلود روی خظ زیر کلیک کنید
http://www.4shared.com/file/CUTOPpF1/Adobe_Photoshop_CS5__Portable_.htm
_______________________________________________________________________
Adobe Photoshop CS4 Extended Me Full
برای دانلود روی خط زیر کلیک کنید
http://www.4shared.com/file/kuD93CSm/Adobe_Photoshop_CS4_Extended_M.htm
_______________________________________________________________________
نسخه پروتیبل و بدون نیاز به نصب
Adobe Photoshop CS4 Portable
برای دانلود روی خط زیر کلیک کنید
http://www.4shared.com/file/kuD93CSm/Adobe_Photoshop_CS4_Extended_M.htm
________________________________________________________________________
Adobe Photoshop CS3
برای دانلود روی خط زیر کلیک کنید
http://www.4shared.com/file/T1QYOWei/Adobe_Photoshop_CS3.htm
_______________________________________________________________________
نسخه پروتیبل و بدون نیاز به نصب
Portable Adobe Photoshop CS3
برای دانلود روی خط زیر کلیک کنید
http://www.4shared.com/file/fdlFINl3/Portable_Adobe_Photoshop_CS3.htm
_______________________________________________________________________
Adobe Photoshop 7.0
برای دانلود روی خط زیر کلیک کنید
http://www.4shared.com/file/_Lp1owSH/Adobe_Photoshop_70.htm
_______________________________________________________________________
89/6/10
11:43 ص
Power AMR MP3 WAV WMA M4A AC3 Audio Converter
دانلود در پایین
http://www.4shared.com/file/u-crcUUE/Power_AMR_MP3_WAV_WMA_M4A_AC3_.htm
89/6/4
1:22 ع
89/5/13
1:56 ع
اینقدر به این در و او در میزنی دنبال چی هستی
تو توی این دنیا چیو دوست داری
اینقدر رنج خوری آخرش که چی
هدفت چیه می خوای به چی برسی
عاشق چی هستی توی این دنیا
از فردا نمی ترسی؟؟؟
دلت می خواست چند ساله باشی || کوچکتر از این سن<<<بزرگتر از این سن
اینده رو چجوری می بینی
به چه چیزایی اعتقاد داری
خودتو توصیف کن
زشتی || خوشگلی
خاکی هشتی || مغروری
مهربونی || بد جنسی
بی بند و باری || پایه بند به اصولی
خونسردی || عصبی هستی
گنه کاری || پاکی
نامردی || جوونمردی
مظلومی || حیله گری
پولداری || فقیری
مجرمی || بی گناهی
تنهایی || سرت شلوغه
سردی || گرمی
از عالمو ادم شکایت داری || سرت تو لاک خودته
قرض داری ؟؟؟
آشنات توی بستر بیماریه یا تازه در گذشته؟؟؟
از همسرت طلاق گرفتی؟؟؟
بچه ات عزیتت می کنه ؟؟؟
چته ؟؟؟ مشکلت چیه ؟؟؟
همه ی مشکلاتت و روی کاغذ بنویس
هرچی که هست از سیر تا پیاز
حالا واسه هر مشکل یه کاغذ جدا بردار
سر تیتر این کاغذ\/\/\/
بنام خدا
مشکل شماره ی ؟ جناب آقای/سرکار خانم x
عنوان مشکل
راه حل های موجود:
به لیست مشکلاتت نگاه کن از میونشون بد ترین و بدون راه حل ترینشوناشونو انتخاب کن
بهشون فکر کن ؟?
می خوای چیکار کنی ؟
آیا واقعا این مشکلات هر چقدر هم بد باشند ارزش رنج خوردن دارند؟؟؟
آیا وقعا راه حلی ندارند ؟؟؟
مشکلاتتو حل کن رنجاتو بریز روی کاغد
هر کدام از مشکلاتت که حل شدن بندازشون توی آتیش و با نگاه کردن بهشون کیف کن از ته دل خوشحال باش
ایست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه به هیچی فکر نکن آروم باش کاری که آرومت میکنه رو انجام بده
راحت باش آزاد باش
به پرواز در بیا
برو به اوج
به دنیا بخند
به مشکلات بخند
از ته دل خوشحالی رو احساس کن
فکر کن به اونجایی که میخوای رسیدی
خیلی خوشحالی
یادت باشه همیشه از مشکلات درس بگیر
تکرارشون نکن
جبران کن
ببخش هر چقدر هم که سخت باشه
سریع تصمیم نگیر
زود رنج نباش
خودتو دوست داشته باش
به خودت آفرین بگو
از خودت و کارت راضی باش
هر حرفی رو توی دبت نریز
فراموش کن
بگو
بخند
حرف دلتو بزن
خجالت نکش
تهمت نزن
مسخره نکن
از هیچ چیز و هیچ کس
کاری رو که دلت می خواد انجام بده
واسه کاری که می خوای بکنی از کسی یا چیزی نترس فقط بیاندیش بیاندیش بیاندیش "کار من منطقیه ؟
آیا درسته", فکر کن خوب فکر کن از منطق خودت کمک بگیر
تو همه چیو دوست داری
به شرایط حاضر راضی هستی
این شرایط ممکن بود واسه هرکسی پیش بیاد
تو بیچاره نیستی
هیچوقت نبودی
از خونه بزن بیرون
حتی اگه شده پیاده
برو تا هرجا که دوست داری
مهم نیست چند روز توی راهی
مهم اینه که به جایی که دوست داری برسی
به کاری که می کنی خوب فکر کن اگه مطمئنی درسته بهش ایمان داشته باش
نترس اراده داشته باش
تو قوی هستی
تو شجاع هستی
از هیچ چیز ناراحت نباش
از موقعیت خودت راضی باش